Page 1 of 1

Unable to get ScanTailor Output

Posted: 11 May 2017, 17:59
by Jackson342
I am not sure why no matter what I do with Steps 1-5 (orientation, split pages, geometric distortions, select content, margins) I can't see to get ScanTailor to produce an output. I have attached the error message I get.

Does anyone know how to fix this?

Thank you!!

Re: Unable to get ScanTailor Output

Posted: 11 May 2017, 20:22
by Tulon
Have you followed the advice of running batch processing on either the "Select Content" or the "Margins" stage? If that still didn't help, please record a screencast, upload it somewhere and post a link here. For recording a screencast, I would recommend the free BB Flashback Express software.

Re: Unable to get ScanTailor Output

Posted: 12 May 2017, 02:32
by Jackson342
How do you run batch processing? I tried it with just 1 photo and it still wouldn't allow me to get an output!

Re: Unable to get ScanTailor Output

Posted: 12 May 2017, 05:01
by Tulon
You run batch processing by clicking the "Play" button. If there were two pages on the photo, you still need to run it.

Re: Unable to get ScanTailor Output

Posted: 12 May 2017, 12:48
by Jackson342
Okay yes, I got it solved. Thank you soooooo much!!! :P